Mininvacanţe reduse de Crăciun şi Anul NOU. Festin de libere în ianuarie 2023

449
Mininvacanţe reduse de Crăciun şi Anul NOU. Festin de libere în ianuarie 2023 - ziua-1665333404.jpeg

Articole de la același autor

Sărbătorile de Crăciun și Anul Nou cad în acest an în weekend, ceea ce înseamnă că românii nu vor mai beneficia de mini-vacanțele de până acum, potrivit RomâniaTV


Zile libere 2022. Crăciunul este sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus Hristos și se celebrează în fiecare an la data de 25 decembrie. Însă în acest an, Crăciunul pică și într-o zi de weekend, respectiv duminică și luni, astfel angajații beneficiază de o singură zi liberă plătită, pe 26 decembrie.


Anul 2023 începe cu un weekend prelungit, deoarece ziua de 2 IANUARIE, care este zi liberă legală, va pica luni. Ziua de 2 ianuarie nu este singura zi liberă legală din prima luna a anului 2023. Tot în luna ianuarie 2023 românii se vor bucura de o altă zi liberă și anume ziua de 24- Ziua Unirii Principatelor Române.


În plus, PSD a depus la Senat un proiect de lege, iniţiat de preşedintele partidului, Marcel Ciolacu şi liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, în care propune ca zilele de 6 (Sărbătoarea Botezului Domnului) şi 7 ianuarie (Soborul Sfântului Proroc loan Botezătorul) să fie declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4697 secunde