Ministerul Muncii a lansat o linie telefonică gratuită

194
Ministerul Muncii a lansat o linie telefonică gratuită - telfonoverdefirmar-1409051310.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice a lansat, astăzi, un număr de telefon gratuit (TelVerde), apelabil din oricare rețea, la care cetățenii pot obține acces direct la informații specifice domeniilor gestionate de minister.


Serviciul de telefonie 0.800.86.86.22 este disponibil de luni până vineri, între orele 9,00 și 22,00. Apelând numărul de telefon menționat, persoanele interesate pot obține informații cu privire la politici publice, pensii și asigurări sociale, asistență socială, protecția persoanelor cu dizabilități, protecția drepturilor lucrătorilor, protecția sănătății și securității în muncă, protecția drepturilor copilului, adopții sau legislația muncii.


"Prin TelVerde, oamenii vor primi informația mult mai repede și vor ști unde să se adreseze pentru a-și rezolva o problemă sau alta. Este important să simplificăm accesul oamenilor la informațiile dorite", a declarat ministrul Rovana Plumb.

TelVerde este un serviciu telefonic gratuit și va funcționa utilizând o bază de date formată dintr-un set de întrebări frecvente și răspunsuri clare pentru fiecare domeniu în parte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6986 secunde