Ministrul Sportului, prima reacție după ce David Popovici a devenit campion mondial la înot

395
1
Ministrul Sportului, prima reacție după ce David Popovici a devenit campion mondial la înot - sport-1655748069.jpg
Ministrul Sportului, Eduard Novak, s-a arătat impresionat de medalia de aur cucerită de înotătorul David Popovici, luni, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta, potrivit Realitatea.net


„Fenomenal acest sportiv! Toate inimile României au bătut azi în pieptul lui şi i-au dat putere! David Popovici este primul nostru campion mondial de seniori, într-o probă masculină, cu un nou record, de 1:43.21 min. I-am transmis felicitările mele şi cât de mândri suntem de el! Mulţumim, David! Felicitări, abia ai început să scrii istorie în nataţie! Mai ai înainte multe pagini de glorie. Felicitări şi celor care îţi sunt aproape şi te ajută să zbori!”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber, luni seara, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta, cu timpul de 1 min 43 sec 21/100.

Popovici a stabilit un nou record mondial de juniori, după ce îl ameliorase, duminică, în semifinale (1 min 44 sec 40/100). Tânărul sportiv legitimat la CS Dinamo a reuşit cel mai bun timp şi în serii, duminică dimineaţa, 1 min 45 sec 18/100.


Comentează știrea

Constantean
21 iunie 2022
Ministrul a uitat sa precizeze

... ca rezultatul se datorează calității apei dinbazinul din Budapesta

Pagina a fost generata in 0.6225 secunde