Ministrul turismului întrebat dacă i se pare scump litoralul românesc

258
Ministrul turismului întrebat dacă i se pare scump litoralul românesc - litoral-1651406268.jpg

Articole de la același autor

Tarifele de 1 Mai de pe litoralul românesc au ajuns să fie mai scumpe decât un sejur exotic la all inclusive în Maldive Seichelles sau Bali. Ce spune ministrul turismului despre acest fapt?


Potrivit Antena3.ro ministrul turismului, Daniel Cadariu, a declarat astăzi că i se pare scump pe litoralul Mării Negre ”în anumite situații” şi nu înțelege cum o parte dintre români preferă unele locații cu prețuri ridicate.

”În anumite situaţii, da. Şi nu îmi explic cum o anumită parte dintre români preferă la anumite preţuri, în anumite locaţii, să meargă în concediu. Concluzia mea e doar că îşi permit că altfel nu înţeleg”, a declarat Cadariu.

Ministrul s-a referit şi la logo-ul de ţară şi s-a întrebat de ce nu s-a folosit timp de 10-12 ani. ”Este logo şi brandul de ţară al României. La vremea respectivă s-au cheltuit 30 milioane de euro, bani europeni, prognoza fiind pe 70 de milioane, dar diferenţa nu s-a mai cheltuit. S-au cheltuit 30 milioane de euro pentru a decide, pentru România, un logo, un brand de ţară şi acţiuni de promovate. Mă întreb de ce de 10-12 ani un bun al României nu este folosit. Am făcut două demersuri”, a mai spus Cadariu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6927 secunde