Mobilizare, la Constanţa. Primul camion cu ajutoare umanitare a plecat către refugiații ucrainieni

182
Mobilizare, la Constanţa. Primul camion cu ajutoare umanitare a plecat către refugiații ucrainieni - mobilizare-1646058320.jpg

Articole de la același autor

Un camion cu alimente neperisabile, haine, pături, seturi de igienă și medicamente a plecat luni, 28 februarie, din Constanţa, către punctul de trecere a frontierei Isaccea, Tulcea, locul unde ucrainenii trec Dunărea cu bacul pentru a se refugia în România.

Printre ele se află și mesaje emoționante transmise de copii celor care suferă din cauza războiului. „Orice donaţie venită în sprijinul numărului mare de refugiaţi este de mare ajutor. Este de-a dreptul impresionat şi emoţionat ce s-a reuşit până acum prin implicarea miilor de voluntari din toată ţara. Vă mulţumim! Ce e mai greu abia de acum urmează şi trebuie să le arătăm oamenilor care vin la graniţă că se pot baza în continuare pe sprijinul şi solidaritatea noastră. Noi vom face tot ce ne stă în putere pentru a fi alături de ei şi pentru a facilita acţiunile de strângere şi expediere a donaţiilor. Constanţa este alături de Ucraina!”, a declarat viceprimarul municipiului Constanța, Florin Cocargeanu.

Centrul de colectare a donațiilor, amenajat la Pavilionul Expozițional din Constanța, bulevardul Mamaia, nr. 331 A, intrarea din spate, este deschis zilnic între orele 8.00 – 20.00. Puteți dona orice tip de produse sau articole care le pot fi necesare refugiaților: alimente neperisabile, produse pentru îngrijirea copiilor și bebelușilor, pături, perne, saci de dormit, haine, produse de igienă, hrană pentru animale, medicamente (anticoagulante, antiinflamatoare, hemostatice, apă oxigenată, pansamente, plasturi).

Pentru a facilita munca voluntarilor, pachetele cu haine pe care le donați trebuie să fie sortate și etichetate corespunzător, pe categoriile de vârstă și sex.

Cine dorește să contribuie cu donații poate suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799/400.358, folosit inclusiv în aplicația WhatsApp.

De asemenea, persoanele care au nevoie de spații de cazare sau cei care vor să găzduiască refugiați pot suna la numărul de telefon 0737/552.271.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0016 secunde