Modalitățile de plată disponibile pentru achitarea impozitelor până pe 31 decembrie

277
Modalitățile de plată disponibile pentru achitarea impozitelor până pe 31 decembrie - spit-1702995684.jpeg

Articole de la același autor

Reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța informează că pun la dispoziție mai multe modalități de plată, ce pot fi consultate accesând site-ul instituției, secțiunea Servicii Online/Modalități de Plată.

Pentru servicii online, se poate accesa site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea „Servicii online/Plată impozite”, integral sau în trei rate în perioada 01.04 - 31.12, inclusiv, a anului fiscal, prin programul BT sau cu Bonus Card de la Garanti Bank. De asemenea, mai pot fi accesate site-ul www.ghiseul.ro și serviciul Internet Banking. Plățile se pot face și prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking - Banca Transilvania.

Prin intermediul telefonului mobil: se poate utiliza aplicația e-Tax Mobile – SPIT, disponibilă pe AppStore și Google PlayStore; se poate accesa aplicația ghișeul.ro, disponibilă pe AppStore și Google PlayStore. Prin ordin de plată: beneficiar Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal 4785631. Prin numerar sau prin intermediul cardului bancar, plata serviciilor se poate efectua la orice agenție fiscală SPIT. Pentru plata prin numerar, se poate folosi serviciul Westaco Express la stațiile OMV Petrom și sunt disponibile toate agențiile băncii Garanti Bank și oficiile Poșta Română.

Pe această cale, instituția recomandă achitarea impozitelor și taxelor locale datorate bugetului local până la sfârșitul anului, pentru a evita calculul majorărilor de întârziere și mulțumește contribuabililor care și-au achitat obligațiile fiscale până în prezent.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8406 secunde