Primăria Adamclisi a organizat un spectacol tradițional, folcloric, la şcoala profesională

10038
Primăria Adamclisi a organizat un spectacol tradițional, folcloric, la şcoala profesională - adamclisi-traditii-1702996392.jpg

Articole de la același autor

Școala Profesională „Jean Dinu” din comuna Adamclisi în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Primăria și Consiliul Local Adamclisi a desfășurat în acest sfârșit de săptămână o activitate cultural-artistică din cadrul proiectului „Tradiții și obceiuri din strabuni”.

În cadrul evenimentului, ansambluri de colindători, elevi, au colindat și au interpretat texte special culese din folclorul strămoșesc. Alături de ei, elevii și studenții ansamblurilor folclorice din diverse localități din județ, sub îndrumarea coregrafului profesor universitar Elena Dordea, de la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța, au dansat și au interpretat colinde special alese pentru acest eveniment.

Interpreta de muzică populară Liliana Giba care a pregătit alături de elevi ai școlii din Adamclisi cele mai frumoase colinde populare iar preotul Corleancă Ștefan a pregătit elevii pentru colajul de colinde bisericești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6631 secunde