A fost inaugurat noul sediu al Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor din comuna Adamclisi

202
A fost inaugurat noul sediu al Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor din comuna Adamclisi - adamclisi-sediu-nou-1682703578.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni au aprobat proiectul de hotărâre care vizează modificarea arondării actuale a unităților administrativ-teritoriale deservite de Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Băneasa. Odată cu această modificare, Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Băneasa va deservi UAT-urile: Deleni, Ion Corvin, Dobromir, Băneasa, Oltina, Lipnița, Ostrov, iar SPCLEP Adamclisi va deservi UAT Adamclisi.

Ieri, noul sediu al serviciului a fost inaugurat în prezența viceprimarului comunei Adamclisi, Ion Dumitru, a directorului general al DGEP, Cătălin Aurel Giulescu, a prefectului Silviu Iulian Coșa, a deputaților Bogdan Huțucă și Marian Crușoveanu, a senatorului Septimiu Bourceanu și a directorului executiv al DGEP Constanța, Ion Constantin.

Spațiul în care va funcționa acest serviciu este pus la dispoziție de Primăria Adamclisi, într-un apartament de la parterul unui bloc, care a fost amenajat pentru această nouă funcționalitate.

„În trecut, trebuia să mergem 50 de kilometri pentru a ne face sau a ne preschimba un buletin. Acum, în cinci minute vom rezolva această problemă. Pe linia digitalizării, începând cu toamna acestui an, vom emite de aici cărți electronice de identitate. În acest serviciu vor lucra trei persoane, două pentru evidența persoanelor și una pentru stare civilă. Deocamdată serviciul funcționează doar pentru localitatea Adamclisi, însă va fi extins și pentru localitățile limitrofe”, a declarat Ion Dumitru, viceprimarul comunei Adamclisi.

„O zi foarte bună pentru locuitorii comunei, întrucât de astăzi ei vor putea beneficia de servicii mai aproape de domiciliul lor. Încă un plus care apare în viața locuitorilor. Îi felicit pe toți cei care au contribuit la acest proiect. Felicitări tuturor, mult succes în continuare!”, a precizat prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa.

„Deschiderea acestui serviciu va însemna scutirea locuitorilor de a face drumuri la Băneasa, așa cum au procedat până acum. Le urez succes celor care vor lucra la acest serviciu din Adamclisi și le doresc să elibereze cât mai multe certificate de naștere și cărți de identitate, pentru că o comună este bogată atunci când crește la număr! Preocuparea mea și a colegilor din PNL este să dezvoltăm fiecare localitate din județul nostru, astfel încât să putem aduce cât mai aproape serviciile publice de cetățeni, adică de cei care plătesc taxe și impozite”, a declarat deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4498 secunde