Iată unde puteți sesiza faptele de corupție ale funcționarilor publici

975
Iată unde puteți sesiza faptele de corupție ale funcționarilor publici - cjc-anticoruptie-1682703629.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Județean Constanța, în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție, implementează proiectul „Creșterea transparenței, eticii și integrității la nivelul județului Constanța“.

Obiectivul general al proiectului presupune consolidarea capacității administrative a Consiliului Județean Constanța prin creșterea integrității și reducerea vulnerabilităților la corupție prin dezvoltarea și implementarea unui sistem de integritate care include standarde, politici și proceduri de etică și integritate, precum și printr-un program de educație anticorupție, contribuind astfel la dezvoltarea unei administrații locale și județene eficiente.

„În cadrul proiectului se desfășoară campania de informare și educație anticorupție în rândul funcționarilor și cetățenilor, cu sloganul «Și EU sunt integru!». Scopul acestei campanii este de a contribui la creșterea gradului de informare și conștientizare a consecințelor implicării în fapte de corupție atât a personalului din administrația publică, cât și a cetățenilor. În acest context, în vederea realizării unei comunicări eficiente cu persoanele care doresc să sesizeze aspecte legate de comiterea unor fapte de corupţie în care poate fi implicat personalul M.A.I., avem oricând la dispoziție linia Call center anticorupţie – 0800.806.806, număr ce poate fi apelat gratuit din orice reţea de telefonie mobilă sau fixă. La nivel județean, cetățenii pot formula sesizări la numărul de telefon/fax al Serviciului Judeţean Anticorupţie Constanța – 0241.64.74.95 și prin e-mail la adresa [email protected], sau se pot prezenta la sediul serviciului din municipiul Constanța, Aleea Zmeurei nr. 3.“, informează CJC.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3951 secunde