Muncitor căzut de la înălțime, pe pardoseala de ciment a subsolului

150
Muncitor căzut de la înălțime, pe pardoseala de ciment a subsolului - accidentati-1643029051.jpg

Articole de la același autor

Nu există săptămână în care să nu existe măcar un accident de muncă. La acest moment, în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanța au intrat noi astfel de cazuri. De exemplu, în timpul operației de decofrare, un salariat s-a dezechilibrat și a căzut de la aproximativ 2,5 metri, pe pardoseala de ciment a subsolului. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În timpul depozitării taglelor la teren, un alt angajat și-a prins degetele mâinii drepte între două bare, motiv pentru care a fost dus la spital.

În prezent, ambele accidente sunt în curs de cercetare de către comisiile din cadrul firmelor angajatoare. După finalizarea cercetărilor, dosarele întocmite de comisia numită de către angajator vor fi înaintate pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă, acesta urmând să analizeze dosarele, să le avizeze sau în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea proceselor verbale de cercetare și/sau completarea dosarelor, după caz. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.72 secunde