Nemții caută muncitori calificați români

371
Nemții caută muncitori calificați români - nemtiicauta-1455735842.jpg

Articole de la același autor

Din ce în ce mai multe companii din Germania sunt tentate să angajeze români. În prezent, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă ofertă 35 de posturi pentru muncitorii calificați în diverse meserii. Pentru ocuparea acestor posturi se va organiza selecție la Sibiu, pe 22 și 23 martie.

Angajatori germani reprezentați de compania Unique Personalservice GmbH oferă locuri de muncă pentru meseriile de sudor MIG - MAG, WIG (șapte posturi), lucrător calificat în producție - industria automobilelor (șapte posturi), hamal (șase posturi), operator CNC (cinci posturi), electrician (cinci posturi), operator stivuitor (cinci posturi).

Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experiență în domeniu, permis de conducere categoria B, precum și cunoștințe bune de limba germană - nivel B1.

Salariul oferit este de 8,80 până la 11,88 euro brut, pe oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate, la care se adaugă diferite bonusuri, iar durata contractelor de muncă este pe o perioadă nedeterminată. Se oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe.

Persoanele care corespund cerințelor posturilor oferite trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul AJOFM Constanța, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza unei cereri tip, a copiei de pe actul de identitate sau pașaport, CV-ului model Europass (cu fotografie) în limba germană (Le-benslauf), ca-zierului judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale, precum și pe baza adeverinței de la medicul de familie, cu mențiunea "Clinic sănătos/Apt pentru muncă". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0195 secunde