Noi realizări pentru tânăra balerină din cadrul Complexului de Case „Micul Rotterdam”, la „Cupa Royal Dance”

13490
Noi realizări pentru tânăra balerină din cadrul Complexului de Case „Micul Rotterdam”, la „Cupa Royal Dance” - concurs-1710844518.jpeg

Articole de la același autor

Tânăra balerină din cadrul Complexului de Case de Tip Familial „Micul Rotterdam” din Constanța, Georgiana, are noi realizări remarcabile. Tânăra, elevă în clasa a XI a în cadrul Colegiului Național de Arte „Regina Maria”, secțiunea coregrafie - profesor coregraf Angelica Elena Mihale, a participat la concursul „Cupa Royal Dance 9th Edition 2024”, desfășurat în perioada 16-17.03.2024, la București.

Angajamentul, talentul și dedicarea Georgianei față de arta coregrafiei se evidențiază prin intermediul premiilor câștigate și cu această ocazie.

Locul III - Secțiunea Solo „Time” – Contemporan; locul I – Grup „Wakanda 4ever” - Contemporan - (Calificare în Gală, punctaj maxim). În cadrul Galei, au obținut Premiul „Best Moment”, în valoare de 250 de euro: Grup „Floricică Trestioară” – Lyrical.

„Felicitări, Georgiana, pentru aceste realizări remarcabile!

Ești o adevărată sursă de inspirație pentru ceilalți și o dovadă că munca și dedicarea pot aduce rezultate excelente. Continuă să-ți urmezi visul și să-ți cultivi talentul! Succes în continuare în cariera ta artistică!”, au transmis reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.594 secunde