Nu mai aruncați gunoaie pe unde vreți! Folosiți coșurile stradale!

134
Nu mai aruncați gunoaie pe unde vreți! Folosiți coșurile stradale! - gunoaie-1658750552.jpg
La ora actuală, în toate cartierele din municipiu există platforme de colectare a deșeurilor, dar oamenii tot sunt tentați să arunce gunoaiele pe unde apucă. Pe această cale, reprezentanții Primăriei Constanța

sfătuiesc populația să folosească aceste coșulețe stradale, în care puteți depune deșeuri de mici dimensiuni de care doriți să vă debarasați când vă aflați pe stradă.

În acest sens, polițiștii locali constănțeni desfășoară constant acțiuni ce au ca scop descurajarea activităților de depozitare ilegală a gunoiului pe domeniul public și aplică sancțiuni ori de câte ori situația o impune. De exemplu, zilele trecute, oamenii legii au surprins o femeie care a aruncat la un coșuleț stradal, aflat la intersecția străzii Dezrobirii cu Eliberării, o pungă cu gunoi menajer ce ar fi trebuit depusă la o platformă de colectare a gunoiului menajer, special amenajată în acest sens. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional, cu suma de 500 lei. Persoanele care doresc să semnaleze orice fapte care contravin legislației în vigoare, o pot face la numărul de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 - Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro. 

Pagina a fost generata in 0.4284 secunde