"Nu mai au bani să plătească ore de noapte?" Trafic de coșmar pe bulevardul Aurel Vlaicu

2148
1

Articole de la același autor

Nervii constănțenilor care au avut drumuri de făcut în Mamaia sau în zona VIVO!/Metro și au tranzitat bulevardul Aurel Vlaicu, în această după-amiază, au fost întinși la maximum.

În intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu, circulația a fost ștragulată, din pricina unor lucrări edilitare, cel mai probabil de schimbare a bordurilor. Pe sensul de mers dinspre Mamaia spre VIVO! s-a circulat pe o singură bandă, motiv pentru care s-au format cozi uriașe la semafor.

Constănțenii și-au exprimat în fel și fel nemulțumirea, dar în rândurile următoare nu reproduc decât declarația unui șofer exasperat de lentoarea circulației.

"De ce nu sunt efectuate aceste lucrări noaptea, când e și răcoare și nu încurcă pe nimeni? Administrația locală nu mai are bani să le plătească ore de noapte?", a întrebat constănțeanul nemulțumit.

Până una alta, dragi constănțeni, evitați pe cât posibil deplasarea în zonă. Iar dacă e musai să treceți pe acolo, fiți calmi, sunt alte rele-n lume și mai mari! 

Comentează știrea

Costica
25 aprilie 2018
Trafic de cosmar in constanta

Pai normal se gasesc sa schimbe acum cu 1 mai ...sa nu mai vorbim de podul de la butelii cora care nu este nici un muncitor .....mai si au scris ca isi cer scuze.... Fmm de gunoaie.... Numai stiu cum sa suga bani de la stat

Pagina a fost generata in 0.696 secunde