NU SCĂPĂM DE VREMEA REA / După cod roșu de viscol, la Constanța, încă cinci ore de cod portocaliu

939
NU SCĂPĂM DE VREMEA REA / După cod roșu de viscol, la Constanța, încă cinci ore de cod portocaliu - gerviscol-1483716744.jpg

Articole de la același autor

După ridicarea codului roșu de viscol, în această seară, la ora 18,00, tot județul Constanța reintră sub cod portocaliu de ninsori însemnate cantitativ și local viscolite. Acesta este valabil până la noapte, la ora 23, când se va reduce la cod galben.


Potrivit ANM, în următoarele ore, va fi viscol în Dobrogea, estul Munteniei, extremitatea de sud-vest a Olteniei și în cea mai mare parte a Moldovei, unde vântul va avea intensificări cu viteze de 50 – 70 de km pe oră. În Carpații de Curbură și în zona înaltă din Carpații Meridionali rafalele vor depăși 80 – 90 de km pe oră, iar zăpada va fi spulberată și troienită.


În județele Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța, Tulcea, Galați și Vrancea, viscolul va continua să fie puternic, rafalele vântului vor atinge și temporar vor depăși 70 – 85 de km pe oră, reducând vizibilitatea sub 50 de metri și troienind zăpada.


Apoi, în cursul nopții și până mâine dimineață, la ora 10, va fi cod galben de intensificări ale vântului, zăpadă spulberată și troienită, în tot județul Constanța. În plus, în cea mai mare parte a țării, vremea va fi geroasă atât noaptea, cât și ziua, iar temperaturile minime se vor situa frecvent între -25 și -15 grade.


Mâine dimineață, ANM va emite noi mesaje privind evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice periculoase.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9038 secunde