Primăria Medgidia a marcat Sfânta Sărbătoare a Bobotezei

233
1

Articole de la același autor

Sfânta sărbătoare a Botezului Domnului a reunit, vineri, zeci de locuitori ai municipiului Medgidia, dornici să se bucure împreună de această zi în care, conform tradiției creștine, Duhul Sfânt se coboară peste ape, sfințindu-le și purificându-le.

Cu ocazia acestei reprezentative sărbători creștine, Primăria Municipiului Medgidia, în colaborare cu Protoieria Medgidia, a organizat slujba de sfințire a Aghiasmei Mari.

Procesiunea de sfințire a apei s-a desfășurat pe Faleza Canalului Dunăre - Marea Neagră, începând cu ora 12.00. Datorită condițiilor meteorologice nefavorabile, ritualul aruncării Sfintei Cruci în apa canalului a fost imposibil de susținut. În ciuda temperaturilor foarte scăzute, opt tineri curajoși au dorit să onoreze tradiția recuperării Sfintei Cruci. Curajul lor a fost răsplătit de primarul Valentin Vrabie, care a înmânat premii de consolare tuturor persoanelor înscrise în competiție. 

Comentează știrea

Vasile
7 ianuarie 2017
Trist . Prea trist !

Gasca asta de trogloditi PSD , ALDE , PMP , PRU , PNL , au participat la o sedinta de exorcizare a dracului din cei prezenti ... Si n-a iesit nimic ! Adica , dracul si mama lui si toate nemurile lor , sacali , hiene , oratanii , au ramas unde se aflau ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5039 secunde