Nu vă atingeți fața! Evită gestul pentru a preveni răspândirea coronavirusului

203
Nu vă atingeți fața! Evită gestul pentru a preveni răspândirea coronavirusului - gettyimages824782152-1584880133.jpg

Articole recomandate



Toți experții spun că în aceste momente, când omenirea luptă cu noul coronavirus, ar trebui să facem tot posibilul pentru a evita să ne atingem fața. Un lucru banal care ne poate îmbolnăvi ușor, dar foarte greu de pus în practică, informează digi24.ro.


Mai mulți oficiali din domeniul medical, din întreaga lume, i-au avertizat pe oameni să evite să-și atingă fața ca o măsură-cheie pentru a preveni răspândirea coronavirusului.


Din moment ce este aproape imposibil să nu-ți atingi fața, poți adopta niște soluții-cheie care să te facă să renunți la acest obicei. Poți purta ochelari în loc de lentile de contact, te poți machia mai puțin, poți dezvolta anumite obiceiuri în privința modului în care îți folosești mâinile, așa că în loc de a-ți mișca mâinile în acest fel ,atunci când îți faci de lucru și e foarte ușor să le apropii de față, să-ți faci un obicei din încrucișarea degetelor și plasarea mâinilor în poală.


Așa că atunci când simți nevoia urgentă de a-ți atinge fața cu mâinile, vei fi mai conștient în privința gesturilor tale și vei renunța rapid la acest obicei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5588 secunde