O masă caldă pentru sărmanii din Constanța

304

Articole de la același autor

Peste 80 de copii și bătrâni sărmani din Constanța primesc, sâmbătă de sâmbătă, o masă caldă la prânz. Sunt oameni simpli, pentru care chiar și o farfurie de mâncare reprezintă un chin zilnic.

O echipă de voluntari din Constanța gătește, în fiecare week-end pentru acești oameni, în spațiul găzduit de Biserica "Sf. Ioan Botezătorul" din municipiu. Inițiativa face parte din campania "O masă caldă", care a pornit în toamna anului 2017 cu 45 de porții și a ajuns, în prezent, la peste 80 de porții.

Sâmbătă, 30 iunie, beneficiarii au avut în meniu paste, pregătite cu mult suflet și cu bucurie de mâna de voluntari din proiect.

"În cantina de la Constanța s-au depănat amintiri, s-a râs și s-au gătit peste 80 de porții fierbinți de paste a la Bolognese, numai bune pe o vreme ploioasă", au dezvăluit "bucătarii" de ocazie.

Dacă doriți să vă alăturați inițiativei și să ajutați în campanie, nu trebuie să aveți cunoștințe de specialitate în ale gătitului, ci doar să trimiteți un email la adresa [email protected] și să vă înscrieți în program. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5954 secunde