O nouă campanie de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună, în municipiul Constanţa

7227
O nouă campanie de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună, în municipiul Constanţa - x-sterilizarejpg-2-1693221381.jpg
Primăria Constanța, Animal Society și Four Paws International continuă în perioada 28 august -15 septembrie, proiectul „Efort comun pentru un viitor mai bun”. Precizăm că această campanie face parte din seria proiectelor care se derulează în municipiul Constanța, alături de programe de informare și responsabilizare, evenimente de adopție, vizite în instituții publice și unități de învățământ pentru promovarea comportamentului responsabil față de animale și de încurajare a adopțiilor câinilor fără stăpân aflați în grija municipalității.

Proiectul la care facem referire presupune desfășurarea mai multor campanii de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună din oraș și derularea unor programe de informare adresate constănțenilor, cu scopul implementării unui plan de măsuri uman, eficient, durabil pentru gestionarea înmulțirii necontrolate și a suprapopulației de câini și pisici de rasă comună.

Amintim că sterilizarea reprezintă singura soluție umană și sustenabilă pentru problema suprapopulației câinilor și pisicilor de rasă comună. Totodată, conform legii nr. 258/26.09.2013, sterilizarea câinilor de rasă comună este obligatorie. Nerespectarea prevederilor legale se amendează cu sume cuprinse între 5.000 și 10.000 lei. Persoanele interesate pot înregistra o programare prin apel la numărul de telefon 0754.208.630. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9647 secunde