O nouă sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună

517
O nouă sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună - sterilizare2-1659359654.jpg
Aveți un animăluț din rasa comună pe care vreți să îl sterilizați? Animal Society, în parteneriat cu Four Paws Internațional și Primăria Municipiului Constanța vă oferă posibilitatea de a face acest lucru gratuit.

Campania se va desfășura până pe data de 12 august, la sediul Adăpostului Public de Animale Abandonate din Constanța, strada Câmpul cu flori nr. 11 (fosta stradă Vârful cu Dor nr. 5). Pentru cei interesați, programările se fac la numărul de telefon 0754. 208.630.

„Vă rugăm să respectaţi faptul că prin această campanie dorim să ajutăm cât mai mulți deținători de animale de rasă comună să-și sterilizeze patrupedul, iar dacă știți persoane care au câini și pisici de rasă comună și se încadrează, dați-le de știre ! Numai împreună putem stopa înmulțirea necontrolată a animalelor de rasă comună şi putem preveni abandonul acestora. De asemenea, facem un apel la iubitorii de animale să vină și să adopte un cățel din adăpostul public al municipalității. Avem peste 200 de căței pentru care depunem toate eforturile necesare de a le găsi un cămin”, au precizat reprezentanţii Primăriei Constanţa. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2559 secunde