De azi, începe campania GRATUITĂ de sterilizare a animalelor, la Constanţa

326
De azi, începe campania GRATUITĂ de sterilizare a animalelor, la Constanţa - sterilizareconstanta2022apriliem-1650953638.jpg
Primăria Municipiului Constanța în parteneriat cu Animal Society și Four Paws International continuă proiectul Efort comun pentru un viitor mai bun cu cea de-a doua campanie de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună pentru anul 2022.



Sterilizarea animalelor de companie aduce beneficii comunității, prin reducerea, pe termen lung, a numărului animalelor abandonate pe străzi sau în adăposturi.


Conform legii nr. 258/26.09.2013, sterilizarea câinilor de rasă comună este obligatorie, iar nerespectarea prevederilor legale se amendează cu sume cuprinse între 5 000 și 10 000 RON.

Campania demarată de Animal Society se va desfășura în perioada 26 aprilie – 27 mai, la sediul Biobaza – Strada Vârful cu Dor nr. 5. Ea face parte din proiectul ”Efort comun pentru un viitor mai bun” demarat de Animal Society, Four Paws International și Primăria Municipiului Constanța în 2021. Proiectul presupune derularea mai multor campanii de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună din oraș, completate de programe de conștientizare și responsabilizare cu privire la bunăstarea câinilor și pisicilor de rasă comună, adresate constănțenilor. Obiectivul proiectului îl reprezintă implicarea societății civile în stabilirea şi implementarea unui plan de măsuri uman, eficient, durabil pentru problema câinilor și pisicilor fără stăpân.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.28 secunde