O nouă ediție la Atelierul Zânelor. Copiii, așteptați la "Călătoria Renilor"

211

Articole de la același autor

Toți copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, alături de părinții lor, sunt așteptați, sâmbătă, la o nouă ediție a Atelierului Zânelor. Ediția din acest an, intitulată "Călătoria Renilor", le propune ateliere de creație, pentru a confecționa obiecte și decorațiuni frumoase, specifice sărbătorilor de iarnă. Zânelor JCI și animatorilor costumați în personajele preferate ale copiilor li se alătură și Lili Sumănaru, de la "Copilării Urbane", care le promite copilașilor o experiență unică.

Atelierul Zânelor este un eveniment cu scop educativ și caritabil organizat de asociația JCI Constanța, prin care copiii au ocazia să petreacă momente magice alături de părinții lor și zânele JCI și, de asemenea, să facă fapte bune donând o jucărie altor copii care provin din familii nevoiașe.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 decembrie, la "Noi Cafea -Delicatese Constanța", de pe bulevardul Mamaia nr. 284, începând cu ora 15.00. Sunt așteptați un număr de aproximativ 50 de perechi formate din copii și părinți, care timp de trei ceasuri, prin rotație vor participa la cele cinci ateliere de creație.

Ajuns la a 18-a ediție, Atelierul Zânelor își propune să aducă zâmbete și bucurie nu doar familiilor participante, ci și celor cinci familii numeroase din comuna Chirnogeni, județul Constanța, care vor fi beneficiarele Campaniei Umanitare JCI Constanța din 16 decembrie. Așadar, participanții sunt rugați să aducă un mic dar (hăinuțe, alimente neperisabile, jucării, cărți sau dulciuri) pentru cazurile copiilor atent selectați de Zânele bune JCI Constanța.

Participarea la eveniment presupune suma de 50 lei. Locurile sunt limitate. Înscrierile se fac la numărul de telefon 0732.833.443.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4275 secunde