O parte din cartierul Faleză Nord, fără curent electric

114
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Vineri, 23 aprilie, vor fi realizate mai multe întreruperi pe timpul unor lucrări de întreţinere a reţelei. În municipiul Constanţa, între orele 9.00 şi 17.00, sunt afectaţi consumatorii de pe strada Albăstrelelor – blocurile C2, F şi F1, strada Stânjeneilor – blocurile C1 şi C3, strada Ştefan cel Mare, bulevardul Ferdinand – blocul R4 şi cei de pe străzile Buciumului, Gheorghe Popa, Vasile Cârlova, Peneş Curcanul, Sirenei şi Costache Stamate.

În restul judeţului, între orele 8.30 şi 16.30, sunt anunţate întreruperi în localitatea Tuzla, pe străzile Pasajului, Zefirului, Navigatorilor, Poştei, Stadionului, Uzinei şi Cantonului, dar şi în localitatea Esechioi. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3072 secunde