O parte din cartierul Tomis Nord, fără curent electric

484
O parte din cartierul Tomis Nord, fără curent electric - curent-1638817276.jpg
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare, însă pentru efectuarea lor, este necesară întreruperea temporară a curentului electric, în zonele respective.

Săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Marți, 7 decembrie, între orele 8.30 și 16.30, în municipiul Constanţa, sunt afectaţi consumatorii de pe aleea Universității nr. 38, strada Bogdan Vodă – numerele 1 – 32, respectiv pe tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Bucovina.

Între orele 8.00 și 16.00, sunt anunţate întreruperi în localitatea Eforie Nord, pe străzile Bucegi, Decebal, Alexandru Lăpușneanu, Gheorghe Doja, George Coșbuc, Plantelor, Spiru Haret, B.P. Hașdeu, Tisei, Călugăreni, Bucovinei, Ion Creangă și Mărășești. Iar, între orele 9.00 și 17.00, se oprește curentul în localitățile Poiana și Viișoara. Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2101 secunde