O parte din municipiul Medgidia, fără curent electric

Marţi, 12 Ianuarie 2021
51
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Totuşi, mai multe întreruperi se vor realiza, astăzi, pentru lucrări de întreţinere a rețelei. Astfel, între orele 9.00 şi 17.00, sunt afectaţi consumatorii din localitatea Cumpăna, de pe străzile Vasile Lupu, I.L. Caragiale, Duiliu Zamfirescu şi Străjii (parţial), precum şi cei din localitatea Băneasa – strada Cişmelelor, strada Ulmilor, şi cei din localitatea Dorobanţu, de pe străzile General Dumitrescu, Plopilor, Narciselor, Aviatorului şi Canarului.

De asemenea, între orele 10.00 şi 15.00, sunt anunţate întreruperi în municipiul Medgidia, pe strada Podgoriilor, blocul VS8, scările A şi B, blocul VA11, scările A şi B, blocul VS9, scările A şi B, blocul VS6, blocul VS7, respectiv blocurile F, G, O, N, M, L, K, H, E, E anexa. 
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3135 secunde