Klaus Iohannis: „Anul 2021 va fi cel al revenirii la o viață normală”

326
Klaus Iohannis: „Anul 2021 va fi cel al revenirii la o viață normală” - iohannis-1610476902.jpg
Președintele Klaus Iohannis a susținut marți prima conferință de presă din acest an. În debutul discuției cu jurnaliștii președintele a transmis că în 2021 sunt două direcții majore pentru România, succesul campaniei de vaccinare și relansarea economiei.

„Anul 2021 va fi cel al revenirii la o viață normală. Ne aflăm, așadar, la începutul unui an extrem de important pentru dezvoltarea viitoare a României. În mare măsură, de modul în care vom reuși să accelerăm anumite schimbări în perioada imediat următoare va depinde eficiența guvernării pe întregul mandat de patru ani. Avem două direcții majore.

Pe de o parte, trebuie să stopăm pandemia, și aceasta ține de reușita campaniei de vaccinare care se află în plină desfășurare, și, pe de altă parte, trebuie să repornim în forță toate sectoarele economice și să începem reformele promise. Aceste două direcții majore sunt, de fapt, profund interconectate, pentru că succesul vaccinării populației este cel care va genera, într-o foarte mare măsură, capacitatea de a relua toate activitățile economice și sociale grav afectate în aceste luni.

Viziunea noastră, a mea și a echipei guvernamentale, este de a asigura României acces semnificativ la fondurile europene și un buget centrat pe investiții, pe dezvoltarea infrastructurii și pe sprijinirea mediului de afaceri”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3562 secunde