Până când mai poți plăti taxele și impozitele locale, fără penalizări

196
Până când mai poți plăti  taxele și impozitele locale, fără penalizări - panacandmaipotiplati-1409844161.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care doresc să-și achite taxele și impozitele locale fără penalizări mai au la dispoziție mai puțin de trei săptămâni. Termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale aferente semestrului al doilea este 30 sep-tembrie 2014.

Pentru a evita plata majorărilor de întârziere, reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța recomandă contribuabililor să achite la termen impozitele și taxele datorate pentru clădiri, terenuri, mijloace de transport, garaje, telefonie mobilă și pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice în Constanța.

"Nivelul majorărilor de întârziere este de 2 la sută din cuantumul obligațiilor fiscale principale neachitate în termen, calculat pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent și până la data stingerii sumei datorate inclusiv. Amintim că obligațiile datorate bugetului local, pentru anul 2014 și/sau anii anteriori, se pot achita atât la ghișeele unice ale instituției, la oficiile poștale, la agențiile Garanti Bank și stațiile OMV din municipiul Constanța, cât și prin intermediul cardului bancar pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, prin sistemul Internet Banking, prin ordin de plată și mandat poștal", explică directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun.

Începând cu anul 2014, există posibilitatea achi-tării impozitelor și taxelor și prin intermediul telefonului mobil. Pentru a beneficia de această facilitate, contribuabilii trebuie să descarce aplicația Etax Mobile SPIT Constanța, de pe magazinul online Google Play, unde se vor autentifica în baza unui nume de utilizator și a unei parole.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2824 secunde