Până când puteți depune cererile de ajutoare pentru încălzirea locuinței și a suplimentului pentru energie

403
Până când puteți depune cererile de ajutoare pentru încălzirea locuinței și a suplimentului pentru energie - ajutoare-1666176850.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța precizează că documentele necesare acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței în perioada sezonului rece noiembrie 2022 - martie 2023 și a suplimentelor lunare pentru energie pentru perioada noiembrie 2022 - octombrie 2023 se depun doar la anumite locații. Astfel, cei care se încălzesc cu energie termică furnizată în sistem centralizat (asociațiile de locatari/proprietari sau persoanele fizice cu contracte individuale încheiate cu Societatea Termoficare Constanța S.R.L.) vor depune cererile la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu nr. 4, intrarea dinspre parcare, în intervalul orar 8.00-14.00. Tot aici vor veni și cei care se încălzesc cu combustibil solid.

Și cei care se încălzesc cu gaze naturale sau energie electrică vor depune cererile tot în acest loc, dar la intrarea din față. În ceea ce-i privește pe cei care se încălzesc cu energie electrică și domiciliază în cartierul social Henri Coandă, aceștia vor depune cererile la sediul administrativ al campusului de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 - 14.00. Persoanele care doresc să obțină aceste ajutoare începând cu luna noiembrie 2022 pot să depună dosare până la termenul limită de 20 noiembrie.

De asemenea, dosarele pentru obținerea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței pot fi depuse online la adresa de e-mail [email protected]. Pentru orice nelămuriri sunați la numerele de telefon: 0341.454.669 și 0341.448.530 sau trimiteți email pe adresa [email protected]. Referitor la familiile sau persoanele singure care au încheiat contracte individuale cu furnizorul de energie termică sau gaze naturale, precum și cei care se încălzesc cu lemne de foc sau curent electric, aceștia depun cererile individual, iar familiile sau persoanele singure care fac parte din asociații de locatari/proprietari depun prin intermediul reprezentantului asociației. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4391 secunde