Patronii de pe litoral își depozitează marfa necorespunzător

159

Articole de la același autor

Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) a continuat și săptămâna trecută controalele în unitățile de alimentație publică de pe litoral (Mamaia, Năvodari, Eforie, Costinești și Mangalia). Ca urmare, inspectorii DSVSA au verificat o serie de unități de alimentație publică, iar în urma acestora au aplicat amenzi în valoare de 8.000 lei. 


Pentru abaterile de la legislația în vigoare, trei restaurante și un laborator de cofetărie/patiserie au fost sancționate contravențional. În plus, a fost emisă o ordonanță de interzicere a activității pentru o unitate tip fast - food. 


Verificările menționate au scos la suprafață numeroase deficiențe cu privire la ambalarea și etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare, în vederea depozitării și valorificării, precum și comercializarea acestora neetichetate potrivit legislației în vigoare. Totodată, s-a sesizat depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare.


De asemenea au fost confiscate și retrase de la comercializare produse alimentare, improprii consumului uman, cantitate care a fost dirijată către o unitate de neutralizare


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6051 secunde