Patru zile și patru nopți de poveste, la malul mării. Astăzi începe festivalul Neversea

365
Patru zile și patru nopți de poveste, la malul mării. Astăzi începe festivalul Neversea - fotofondpatruzilesipatrunopti2-1562186799.jpg

Articole de la același autor

Constanța devine, începând de astăzi, timp de patru zile și patru nopți, tărâmul fantastic Neversea. Cea de-a treia ediție a festivalului de pe plajă ridică după-amiază cortina. Zeci de mii de festivalieri sunt așteptați să petreacă pe nisipul Constanței, pe muzica a peste 200 de artiști.


Week-endul acesta nimeni nu doarme în orașul de la malul Mării Negre. Deja turiștii au invadat Constanța. Zilele acestea toate drumurile duc la festival. În perioada 4 – 7 iulie, pe cele șapte scene amplasate pe plaja Neversea vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai momentului. ATB, Danny Avila, Gianluca Vacchi, Kadebostany, Lucas & Steve, Mahmut Orhan, Matoma, Ofenbach Live și Will Sparks, Delia, Inna, Alex Parker, The Motans sunt numai câțiva din artiștii care vor condimenta apusurile și răsăriturile participanților la cel mai așteptat eveniment de la malul Mării Negre, alături de DJ Snake, G-Eazy, Sean Paul, Jessie J, Afrojack, Alesoo, KSHMR, Lost Frequencies, Salvatore Ganacci, Steve Aoki, Vini Vici și mulți alții.


Imnul Neversea, compus de Mike Perry


Dj-ul suedez, Mike Perry a compus special pentru ediția din acest an a festivalului Neversea, imnul "One life". Artistul a fost prezent la prima ediție a festivalului Neversea, s-a simțit incredibil și și-a dorit să pună emoțiile și experiența trăită la malul Mării Negre, într-un imn dedicat festivalului. 


Fanii festivalului vor întâlni în perimetrul festivalului, acrobați, dar vor vedea si o paradă impresionantă al creaturilor fabuloase ale mării, oferită de renumita companie Remue Menage. Fiecare scenă din festival va fi animată de dansatori costumați, din România, dar și din străinătate. Nu vor lipsi nici în acest an locurile decorate cu butaforii unde, fanii festivalului se pot costuma pentru poze și nici zonele de fashion, de unde pot să-și achiziționeze cele mai cool outfituri de festival. La scena principală, show-urile artiștilor vor fi acompaniate de acrobați care vor dansa în aer, la 5 metri înălțime, deasupra publicului.


Show-uri aviatice cu avioane MIG 21 - Lancer și F-16


La ediția de anul acesta a festivalului, vor exista demonstrații tactico-militare ale  Forțelor pentru Operații Speciale, ale specialiștilor din structurile EOD, elevilor și studenților din instituțiile militare de învățământ și personal din cadrul forțelor terestre, aeriene și navale. Una dintre atracții va fi spectacolul aviatic pregătit de Forțele Aeriene Române.


Astăzi, începând cu ora 20.50, aeronave militare din cadrul Forțelor Aeriene Române vor survola zona. În formația de aeronave vor fi un elicopter IAR 330 Puma Socat, o aeronavă C-27 J Spartan, trei aeronave MIG-21 Lancer și două aeronave F-16. În acest an, este pentru prima dată când militarii români se alătură unui asemenea eveniment.


Premii substanțiale pentru fanii festivalului


Participanții la Neversea vor avea, din partea Orange, Wi-fi 4G gratuit în tot perimetrul festivalului, iar împreună cu Samsung vor oferi tuturor participanților posibilitatea să încerce cele mai inovative tehnologii.


Toți cei care vor ajunge în zona scenei DayDreaming vor primii din partea Kaufland România, peste 30.000 de pachete cu premii. Fanii festivalului pot câștiga în zona de activare Peroni, unul dintre cele trei scutere Vespa. De altfel, cei de la Peroni introduc, în premieră, paharul de hârtie reciclabil. Tot aici va exista și o zonă de reciclare pentru dozele de aluminiu. Aici tinerii pot sta pe o plajă cu nisip albastru.   


Raiffeisen Bank va oferi ocazia pasionaților de sporturi pe apă, să experimenteze cele mai intense emoții de acest fel, precum și un selfie stick gigant pentru poze memorabile alături de prieteni.


Partenerul 5 Minute de Libertate le va da șansa participanților să facă  sporturi extreme la înălțime, cu ajutorul unor biciclete.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4356 secunde