Personalul Nuclearelectrica intră în izolare

281
Personalul Nuclearelectrica intră în izolare - nuclearelectricasursafinancialin-1584378203.jpg
Toate marile companii iau măsuri pentru a preveni răspândirea Covid-19. De data aceasta, a venit rândul celor de la S.N. Nuclearelectrica S.A., care au inițiat implementarea măsurii de izolare a personalului esențial de operare și producție din cadrul centralei nuclearo-energetice de la CNE Cernavodă.

"Această măsură va fi menținută cât va fi necesar. Demararea acestei măsuri suplimentare de protecție are la bază hotărârea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență nr. 9/14.03.2020, prin care se aprobă instituirea măsurii de izolare a personalului esențial pentru asigurarea funcționării CNE Cernavodă, în concordanță cu prevederile Planului de continuitate a activităților de bază, în cazul unei epidemii/pandemii. Planul intern de protecție a personalului și de asigurare a continuității operării în condiții de siguranță și a producției a fost adoptat de conducerea SNN ca măsură suplimentară, în perioada epidemiei de COVID-19, în conformitate cu standardele internaționale din industria nucleară și prevederile naționale", a declarat Cosmin Ghiță, directorul general al companiei. 


SNN informează că procesele de bază ale companiei se deșfășoară în parametri normali, acțiunile și măsurile suplimentare fiind elaborate și implementate în coordonare cu toate instituțiile abilitate ale statului român. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9288 secunde