Peste 4.400 de persoane și-au măsurat gratuit tensiunea în campania Crucii Roșii Constanța

227
Peste 4.400 de persoane și-au măsurat gratuit tensiunea în campania Crucii Roșii Constanța - crucea20rosie20ziua20mondiala20a-1347365281.jpg
4.450 de persoane, constănțeni, dar și turiști, au fost testate gratuit la tensiune, într-o campanie derulată de Crucea Roșie Constanța în timpul verii. Voluntarii au instalat trei corturi, pe plaja din Mamaia și în două parcuri de distracții  Țara Piticilor din Constanța, și le-au măsurat tensiunea și i-au informat cu privire la riscurile hipertensiunii arteriale asupra sănătății și vieții lor.

"Din toate cazurile care ne-au trecut prin mâini, majoritatea persoanelor se știau cu această afecțiune, dar, din comoditate sau din lipsă de bani, nu luat tratamentul adecvat sau nu luau deloc ori își administrau alți factori contraindicați, cum ar fi cafea, țigări, alimente foarte bogate în sare. Am identificat și aproximativ 300 de persoane, cele mai multe tinere, care nu știau că au o asemenea suferință. Acestea au fost îndreptate către un medic specialist", a explicat și dr. Răzvan Chirică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Stop incendiilor!
Pagina a fost generata in 0.3379 secunde