Petrecere cu jocuri și concursuri de Ziua delfinului

135
Petrecere cu jocuri și concursuri de Ziua delfinului - delfin-1374587684.jpg

Articole de la același autor

În fiecare an, pe 6 august, organizația nonguvernamentală "Mare Nostrum" sărbătorește Ziua delfinilor din Marea Neagră. Cu acest prilej vor fi organizate jocuri și concursuri pentru toți cei care se vor afla în stațiunea Mamaia.

"De ziua lor, delfinii din Marea Neagră organizează o petrecere de pomină! Pentru că sunt prietenii noștri și îi iubim, noi, cei de la Mare Nostrum, vrem să-i ajutăm! Astfel, am pregătit o mulțime de jocuri distractive cu premii atractive, multă distracție și voie bună, cât să-ți ajungă toată vacanța!", a declarat Mihaela Cândea, directorul Mare Nostrum.

De asemenea, pentru ca vara să fie de neuitat, reprezentanții organizației nonguvernamentale, pun la cale un târg de produse hand-made din produse reciclate. Este vorba despre Târgul eco-handmade, care ne așteaptă plin de suveniruri și accesorii originale, create de artiști pricepuți.

Petrecerea va avea loc marți, 6 august, în fața sediului Radio Vacanța, din Mamaia, de la ora 9,00 dimineața și până la ora 22,00 seara. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Septembrie 2012
Stire din Social : Delfin viu, eșuat pe plaja Tataia
Pagina a fost generata in 1.5056 secunde