Plaja Modern devine Plaja Neversea. Cea mai mare scenă de pe litoralul românesc

378
Plaja Modern devine Plaja Neversea. Cea mai mare scenă de pe litoralul românesc - neversea-1528732396.jpg
Plaja Modern va găzdui și anul acesta festivalul Neversea. Accesul principal se va face dinspre portul Tomis. Perimetrul festivalului are în acest an peste 110.000 metri pătrați, o suprafaă mai mare decât la ediția din 2017, precizează organizatorii festivalului.


În plus, în acest an, scena principală Neversea este una și mai impresionantă, dar și cea mai mare ca suprafață, construită pe litoralul românesc. Pentru a le oferi cât mai multor fani ai festivalului experiența unică a răsăritului din fața mainstage-ului, în acest an zona respectivă a crescut la peste 12.000 de metri pătrați. 


Trupa Vama urcă pe scena Neversea


Experiența unică de la malul Mării Negre este completată în acest an și de artistul Aloe Blacc, care a contribuit și a dat voce piesei care l-a consacrat pe dj-ul AVICII, "Wake me up". Aloe Blacc sau Egbert Nathaniel Dawkins al III-lea este un artist și producător american de muzică, dar și un actor, om de afaceri și un mare filantrop. Este cunoscut și pentru hiturile "I need a dollar" și "The Man". Cu piesa "Wake me up", Aloe Blacc și dj-ul Avicii au cucerit numărul 1 în topurile din peste 22 de țări de pe glob. În mai puțin de o lună, artistul american Aloe Blacc va urca pe scena principală a festivalului Neversea.


După un show excepțional la festivalul Untold în 2017, trupa Vama vine pe 8 iulie la malul Mării Negre să guste și din experiența festivalului Neversea. Apusul zilei de duminică va fi acompaniat de muzica de pe cel mai nou album în limba engleză "Better"al trupei Vama, dar și de piesele care i-au consacrat "Nu am chef azi", "Perfect fără tine" și multe alte hituri.


Bilete pentru o zi


Fanii mai pot profita de prețul special al abonamentelor pentru cele patru zile de festival, de 449 de lei plus taxe. Prețul final al acestora va fi de 550 de lei plus taxe. Acestea pot fi achiziționate de pe www.neversea.com. Sunt disponibile și abonamente VIP la prețul de 900 de lei plus taxe.


Se pot achiziționa și bilete de o zi. Pentru zilele de joi și vineri, fanii festivalului pot cumpăra biletele de o zi la prețul promoțional de 225 de lei plus taxe. Prețul final al acestora va fi de 250 de lei. Pentru zilele de sâmbătă și duminică, prețul biletului este de 250 de lei plus taxe, prețul final fiind de 275 de lei. 


Neversea 2018 va avea loc în perioada 5-8 iulie, la Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5078 secunde