Trofeul Festivalului de teatru "Pinocchio", câștigat de elevii Colegiului de Arte

304

Articole de la același autor

Elevii secției Arta Actorului din cadrul Colegiului Național de Arte "Regina Maria" Constanța au participat, la Cernavodă, la Festivalul de Teatru pentru Copii și Tineret "Pinocchio", ediția a XII-a. 


Festivalul organizat de Primăria și de Casa de Cultură "I.D. Chirescu" Cernavodă a reunit trupe din țară și din Republica Moldova. 


Trupa "Etcetera" a Colegiului Național de Arte "Regina Maria" Constanța, formată din elevi ai claselor a IX-a, a X-a și a XI-I, pregătiți de conf. univ. dr. Dana Enache, a impresionat publicul cu mai multe momente din piesele lui I.L Caragiale, intitulate "Caragiale - o mască". Aceștia au dat viață personajelor din "O noapte furtunoasă", "O scrisoare pierdută" și "D’ale carnavalului", într-un spectacol dinamic, antrenant, de sunet și lumini. 


Îndelung aplaudați, elevii au primit, din partea organizatorilor, diplomă și trofeul festivalului și invitația de a participa la următoarea ediție. 


De curând, alți 12 elevi ai colegiului s-au întors de la Târgu Jiu, de la Concursul Național de Arta Actorului "Orpheus", cu premii și mențiuni, într-o competiție în care elevii secțiilor de Arta Actorului de la liceele vocaționale din țară au pregătit repertorii consistente, fiind apreciați de juriul format din actori ai teatrului "Elvira Godeanu" din Târgu Jiu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5612 secunde