Ploi moderate și maxime de 9 grade Celsius, astăzi, la Constanța

93
Ploi moderate și maxime de 9 grade Celsius, astăzi, la Constanța - ploiastazi-1394035432.jpg

Articole de la același autor

După ce ieri am avut parte numai de ceață, ploile revin, astăzi, la malul mării. Pentru Constanța, meteorologii anunță cer variabil, cu ploaie și vânt moderat, dinspre est. Maxima termică va atinge 9 grade Celsius.
Peste noapte va continua să plouă slab și termometrele vor indica minimum 5 grade. Și mâine sunt așteptate precipitații, însă, pentru week-end, sunt perspective de câteva raze de soare. 
În restul țării, astăzi, vremea va fi în general închisă și se va menține ușor mai caldă decât în mod normal pentru această dată în vestul, nord-vestul și centrul țării. Va ploua pe arii relativ extinse în regiunile extracar-patice și pe spații mai restrânse în rest. Izolat, în sudul teritoriului cantitățile de apă vor depăși 15 - 20 de litri pe metru pătrat. 
În zona montană înaltă, precipitațiile vor fi mixte. Temporar, în cursul zilei, vântul va avea unele intensificări în sud-estul țării, precum și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în nord-est și 15 grade în nord-vest și centru, iar cele minime se vor încadra între 1 și 7 grade. Izolat, se va semnala ceață. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5053 secunde