Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

194
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - cumvafivremea-1393613949.jpg

Articole de la același autor

Primăvara debutează cu câteva raze de soare, dar temperaturile rămân destul de scăzute, la malul mării. Vremea se menține încă destul de rece și morocănoasă în week-end, iar săptămâna viitoare sunt așteptate ploi. 
Sâmbătă, la Constanța, cerul este mai mult senin și vântul suflă moderat, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 12 grade Celsius. Peste noapte se va înnora și termometrele vor indica minimum 6 grade Celsius. 
Duminică, soarele se va ascunde din nou și va fi înnorat. Vântul se va intensifica și își va schimba direcția, dinspre nord-est. Noaptea se anunță cer variabil și o minimă de 1 grad Celsius.
De luni, sunt prognozate ploi și valori termice cuprinse între 4 și 9 grade Celsius.
În restul țării, în week-end, vremea va fi mai caldă decât în mod normal în prima zi a primăveri, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice. 
În sudul și estul teritoriului, cerul va fi mai mult noros și va ploua, pe arii restrânse ziua și pe spații tot mai extinse noaptea. În celelalte zone cerul va fi variabil și doar izolat va ploua slab. În special în Carpații Meridionali și Orientali, la peste 1.500 de metri, trecător, vor fi și precipitații slabe, sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea unele intensificări în Banat, Dobrogea, estul Moldovei, la munte, iar noaptea și în Oltenia și Muntenia. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade în Moldova și 16 grade în Banat, iar cele minime se vor situa între -3 și 8 grade. Izolat, în zonele joase va mai fi ceață. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Marţi, 25 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.6211 secunde