Ploi torențiale și temperaturi ridicate, până la jumătatea lui iunie

469
Ploi torențiale și temperaturi ridicate, până la jumătatea lui iunie - vreme-1338922164.jpg
Codul galben de ploi torențiale și vânt puternic expiră astăzi, la ora 18,00, și se pare că, deocamdată, vom avea parte de vreme frumoasă. Meteorologii anunță că nu am scăpat de tot de ploi și că acestea vor alterna, până la jumătatea lunii iunie, cu perioade cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius.

Astfel, potrivit estimărilor Administrației Naționale de Meteorologie, realizate pe baza datelor provenite de la Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată de la Reading (Anglia), ne așteaptă vreme destul de instabilă în perioada următoare. În Dobrogea, temperaturile medii vor marca o scădere cu aproximativ 4 grade Celsius pe data de 6 iunie, pentru ca apoi să crească de la o zi la alta, revenind la valori apropiate de mediile multianuale ale perioadei în jurul datei de 9 iunie.

După aceea, mediile termice nu vor mai avea variații importante și se vor menține apropiate de valorile normale pentru a doua decadă a lunii iunie. Intervalul de prognoză va fi caracterizat de o probabilitate redusă de apariție a precipitațiilor, exceptând datele de 6 și 13 iunie, când se vor semnala aversele mai abundente, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Iunie 2012
Stire din Social : CONSTANȚA SUB AVERTIZARE METEO
Pagina a fost generata in 0.3298 secunde