Poliția Locală, ce face Poliția Locală, ce face Primăria? Nu vede nimeni dezastrul din Tomis Nord?

6921
13
Poliția Locală, ce face Poliția Locală, ce face Primăria? Nu vede nimeni dezastrul din Tomis Nord? - politialocala1-1523345302.jpg

Articole de la același autor

Am scris în repetate rânduri despre situația constănțenilor care locuiesc în cartierul Baba Novac/Anadalchioi. Principala cale de acces în zonă este cea dinspre Tomis Nord, mai exact prelungirea străzii Tulcei.

Dragi cititori, trebuie să știți că pentru cei aproximativ 8.000 de constănțeni care locuiesc în zonă (cifră furnizată de reprezentanții Primăriei Constanța) este o adevărată aventură să ajungă acasă, dacă nu posedă automobil.

A fost la un moment dat o idee, de a "lumina" puțin cartierul. Primăria Constanța propusese chiar un PUZ, care cuprindea construcția unei străzi, prelungirea Delavrancea. Nu se mai face nimic, strada trebuia să tranziteze un teren al armatei, iar armata nu a fost de acord. Ba mai mult, și-a delimitat proprietatea cu un gard de beton și sârmă ghimpată, ca-n lagărele de concentrare, iar populația a înțeles situația, că nu ne putem apăra în fața inamicului fară acele palme de pământ. Siguranța națională înainte de toate!

Buuun, oamenii au înțeles, se vor chinui, ca și până acum, pe prelungirea Tulcei. Dar cum circuli pe această arteră? Imaginea care ilustrează acest articol este cât se poate de sugestivă.

Un trotuar este ocupat de mașinile angajaților (militari/civili) armatei. Să fim serioși, nu vine nimeni din cartier să-și parcheze mașinile acolo. Să nu uităm însă că armata deține terenuri importante în zonă, pe care le-a împrejmuit cu gard. De ce nu și-o amenaja acolo parcare pentru personal? Nu știm! Știm însă că nu putem folosi acel trotuar, domeniu public.

Celălalt trotuar, practic, nu există… Doar o vegetație luxuriantă! De câinii unităților militare nici nu mai amintesc!

Și acum, întrebare: Poliția Locală, ce face Poliția Locală? Chiar nu vede nimeni cum parchează acești indivizi? În cartier locuiesc bătrâni, copii, sunt mame care vor să își plimbe copiii cu căruciorul. Sunt obligați să coboare în stradă, printre mașini, camioane și chiar TIR-uri. Poate face ordine Poliția Locală în cartier?

Apoi, Primăria Constanța: chiar nu se poate curăța celălalt trotuar, astfel încât populația să poată circula în condiții civilizate?

Oameni buni, suntem în anul 2018, într-un oraș european. Dar suntem oare europeni?

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Doar eu
10 aprilie 2018
Jale

Un oraș de hoți

Cineva
10 aprilie 2018
Totul ptr ca tiganii sa aiba conditii de viata mai bune

Pai trec tiganì din Coanda pe acolo si tb sa fure fara sa ii vada nimeni,asta e ideea.Li se fac conditii ptr "locul de munca"=furatul,talharitul,vandalizat etc Bravo, Fagadau

Extraordinar
10 aprilie 2018
Unde e articolul

Foarte interesant sa inteleg ca avem toate străzile si parcarile amenajate si asta e singura parcare aiurea din oras sau ce ?? E greu cand faci stiri de pe scaun sau poate stai oe strada aia si doar aia te intereseaza restu la cacat clasic european

Cristian
10 aprilie 2018
Ca de obicei...

... avem la "butoane" oameni extrem de pricepuți în a rata oportunități. La ce mă refer. A dorit MApN-ul reînființarea Liceului Militar de Marină ? A dorit. A avut nevoie de spațiu/locație din partea municipalității ? A avut. Apăi, drăgălașilor din Primărie/Consiliul local, fix acela era momentul în care MApN-ul putea fi "strâns cu ușa", în ideea de a ceda la schimb terenul pentru strada ce se dorea a fi construită. Un schimb echitabil, în opinia mea, o situație gen win-win. Dar, deh...

Prea Luminatul...
10 aprilie 2018
Pentru Extraordinarul

Nea Extraordinarule ai 2 locuri de parcare,ai?Unul acasa,unul la serviciu,ai?Ai scaun bun in unitate,ai?Dacă tu ai ce.i mai trebuie si altuia!Baftă,mai,Extra-ordinarule.Statul iti da bani sa stai?Statul iti da loc de parcare...de ce nu ti.ai apăra pielea?! Esti bun cetățean,grozavule si mirobolantule!

Ionel
10 aprilie 2018
Parcarile

Eh singura strada unde se parchează pe trotuar... Culmea dacă armata era de acord sa cedeze terenul nu era o problema cred cum sunt parcate mașinile... Mergeți în casa de cultura unde au dat locuri de parcare pe trotuar... Sau acolo nu se vede... Sau in Inel 2 unde se parchează la fel...

pligrim
10 aprilie 2018
da...da...

Daca ceda armata terenul totul era bine. Toata vina Si carrier o poaera aia care parcheaza pe trotuar. CE misto. Cel Mai tare articol. Sa prumeaaca premiul Nobel autorul.

Liviu Chilian
10 aprilie 2018
Antijustia din Kustendge, industrie lucrativă(mafiotă) Neozsidaneasca-Machidoneasca

Daca vrei sa DISTRUGI un bobor, ii extermini justitia, dupa model Amerikknar. In megabantustanul Amerikk, justitia a fost anihilată de catre Zsidani. Justitia a devenit cea mai profitabilă industrie lucrativă zsidaneasca. In Kustendge, justitia a fost distrusă de catre Neozsidanii din Rromarlania, recte Machidonii, sau Greco-Tziganii, cum li se spune popular, pe timpul psihopatului ultracleptomaniac Stelian Dutu, gauleiter bashitletist ce a...condus judetul. Cititi si va cruciti! Pe EVZaluzii. Articol semnat de Mihnea Petru Pârvu. "Cea mai buna cariera de piatra din Dobrogea se retrocedeaza". Suprarealist! Neozsidanii-Machidoni ce au ACAPARAT antijustitia, sunt nebuni de legat, D'le! Veti găsi in articol propozițianume precum Hasotti si numele catorva Machidoance primitive, inclusiv una fiind judekktoare(???) Crima a fost pusa la cale de Kouletzou, un nebun ce a fost...prefect liberabiat. Prefectul trebuie sa vegheze la respectarea legii! In Kustendge, "prefecții" au rolul sa DISTRUGA legea! --- Tragedia din Baba Novac, strada Tulcei, e posibila pt ca JUSTITIA e anihilată in fata ARMATARATEI! KKLAII, CIOCLII Neamului Romanesc, distrugatorii Patriei Romane, sunt mai rai decat Tziganii, D'le! Daca exista justitie, terenul poporului nu ar fi fost confiscat si îngrădit ca la Auschwitz de catre CRIMINALII militaratzi! Huuooo! Boaite! Apartzatorii PatRAIEI!

Borat
10 aprilie 2018
Hmmm

Poliția locală este "ocupată" sa controleze călătorii din autobuzele ratc, șoferi ai cărora opresc in stații pe mijlocul străzii iar milițienii locali se adăpostesc in autocarul cu controlori parcat numai in locuri interzise Oare chiar au nevoie de in autobuz așa mare cu care sa circule prin oraș ? Azi la ora 10:10 erau parcări la Kauflandul de la ICIL la 50m de intersecție iar ei mâncau mici la Kauflandul

Johnny
10 aprilie 2018
hmmm2

politia locala sunt fostii gardieni. La rutiera ati sunat?

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3973 secunde