Poșta Română își schimbă șefii

206
Poșta Română își schimbă șefii - postaromana-1386863994.jpg

Articole de la același autor

În plin proces de reorganizare și încercare de redresare pe piață, Poșta Română își schimbă conducerea. Începând de ieri, noul președinte al Consiliului de Administrație al Companiei Naționale Poșta Română este Adrian Apolzan, acesta fiind desemnat cu unanimitate de voturi.

Adrian Apolzan face parte din Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Poșta Română S.A., ca administrator neexecutiv, începând cu luna decembrie, anul 2012. Anterior, funcția de conducere a Consiliului de Administrație a fost deținută de Marian Pantazescu, al cărui mandat de administrator neexecutiv și Președinte al Consiliului de Administrație a încetat la cerere, din motive personale.

Compania Națională Poșta Română a finalizat, în cursul acestui an, primele etape ale procesului de restructurare și modernizare, ce a avut ca obiectiv imediat restabilirea echilibrului între volumul de prestații poștale și numărul de angajați ai companiei, asigurând astfel, premisele creșterii competitivității Poștei Române pe piața liberalizată a serviciilor poștale.

Echipa de management a Poștei Române are ca obiective principale diversificarea serviciilor oferite, creșterea veni-turilor, reducerea cheltuielilor, diminuarea datoriilor istorice ale companiei și consolidarea poziției de lider pe piața de profil, într-un context economic marcat de reducerea volumului prestațiilor poștale, concurate puternic de dezvoltarea sectorului comunicațiilor online.

Poșta Română operează o rețea de retail de peste 5.600 unități pe întreg teritoriul național și un efectiv de peste 27.500 de salariați, oferind servicii poștale și financiare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5528 secunde