Posturi scoase la concurs de SPIT Constanța

370

Articole de la același autor

SPIT organizează concurs pentru ocuparea locurilor de muncă vacante de execuție conform prevederilor art.56 lit. d si ale art.58, alin.(2) lit. b din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcționarilor publici. Mai exact, este vorba despre două posturi de consilier juridic în cadrul Serviciului de Achiziții Publice și Serviciul Juridic și două posturi de inspector asistent în cadrul departamentelor de Resurse Umane și Management Integrat.

Concursul de recrutare se va desfășura la sediul Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța din str. Sulmona nr. 22 în data de 08.10.2013 (proba scrisă) la ora 10.00, respectiv 10.10.2013 (interviu). Data limită a depunerii dosarelor este 25.09.2013.

Actele necesare în vederea întocmirii dosarului de înscriere sunt următoarele:

- formularul de înscriere, care se va completa în momentul depunerii dosarului;

- CV-ulmodel European;

- copia actului de identitate;

- copiile diplomelor de studii și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări;

- copia carnetului de muncă sau, după caz, o adeverință care să ateste vechimea în muncă și, după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice;

- adeverința care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată de către medicul de familie (cabinetul medical al MEF);

- cazierul judiciar;

- declarație pe propria răspundere că nu a desfășurat activități de poliție politică.

- recomandare de la ultimul loc de muncă

- adeverința care atestă starea de sănătate conține în clar, numărul, data, numele emitentului și calitatea acestuia, în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătății Publice. Dosarele se vor depune la Serviciul Resurse Umane, informații suplimentare, la telefon 0241/ 488564 intre orele 13,00- 14,00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5716 secunde