"Prea rebel să fii condus!"

298
Consumul de etnobotanice face în continuare numeroase victime, atât în județul Constanța, cât și la nivel național. Deși nu se mai comercializează în magazine, mulți tineri încă mai au acces la astfel de substanțe.


Pentru a trage un semnal de alarmă asupra acestui fenomen, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, coordonat de Agenția Națională Antidrog, lansează o campanie națională de prevenire a consumului de droguri. Intitulată "Prea rebel să fii condus!", campania are ca obiectiv general conștientizarea adolescenților și tinerilor asupra consecințelor consumului de droguri, în general și de substanțe noi cu efecte psihoactive, în special, precum și asupra eficienței strategiilor complementare de petrecere a timpului liber.
"Centrul nostru desfășoară diferite activități de prevenire a consumului de droguri legale și ilegale și de promovare a serviciilor de asistență pe care le oferim persoanelor consumatoare de dro-guri și familiilor acestora. Având în vedere acest lucru, dar și am-ploarea pe care a luat-o consumul de substanțe psihoactive, denumite generic "etnobotanice", în județul nostru, este necesară o astfel de campanie", a declarat insp. Iulian Unguru, coordonator C.P.E.C.A. Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Care sunt bolile incompatibile cu șofatul
Vineri, 07 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Stop incendiilor!
Pagina a fost generata in 1.0981 secunde