PRIMĂRIA CONSTANȚA: "Urmează 48 de ore cu vreme rea" Iată unde puteți cere ajutor în caz de urgență

893
1
PRIMĂRIA CONSTANȚA:

Articole recomandate

În urma atenționărilor meteorologice de cod galben, Primăria municipiului Constanța informează că urmează 48 de ore de vreme nefavorabilă care se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, vânt puternic, probabil și grindină.

"Anunțăm pe această cale că două echipaje de intervenție se pot deplasa în orice moment pentru ridicarea copacilor căzuți.

Rugăm constănțenii ca, în aceste două zile, să nu parcheze sub copaci cu pericol de prăbușire.

Pentru situații de urgență, rugăm să apelați numărul 0722545366, inginer George Coman, șef al Serviciului Administrare Spații Verzi", informează Primăria Constanța. 

Comentează știrea

ben
31 iulie 2015
Oportunitate ce nu treb...

Oportunitate ce nu trebuie ocolita. " Oportunitatea este pierduta de majoritatea oamenilor pentru ca este imbracata in salopeta si arata ca munca. " Thomas Alva Edison. Daca iti place munca, esti somer, pensionar, vrei sa-ti completezi veniturile esti asteptat in echipa noastra. Cautam de urgenta persoane serioase din orice colt al tarii, care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, "Lumea este plina de oameni disponibili: unii sunt dispusi sa munceasca, altii sa-i lase pe ceilalti." Robert Frost. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Daca va caracterizează deviza: "Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." Peter O Toole, pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6397 secunde