Profesorul Traian Petcu a donat 200 de lei din pensia sa, pentru a-i cumpăra lui Ionuț o tabletă

98
Profesorul Traian Petcu a donat 200 de lei din pensia sa, pentru a-i cumpăra lui Ionuț o tabletă - untitled-1450431568.jpg

Articole de la același autor

Impresionat de povestea lui Ionuț Cristea, băiețelul de opt ani care a început să meargă abia în această vară, după o primă intervenție chirurgicală, profesorul pensionar Traian Petcu a donat în această dimineață suma de 200 de lei. Sportivul, ajuns la venerabila vârstă de 91 de ani, vrea ca astfel să aducă mai aproape de Ionuț cadoul pe care și l-a dorit de la Moș Crăciun – o tabletă.




Donația profesorului Traian Petcu se alătură altor donații primite din partea unor persoane fizice, constând în produse alimentare, haine, jucării și chiar și bani. Mai este nevoie încă de cel puțin 300 de lei pentru a-i putea cumpăra lui Ionuț tableta mult visată. De asemenea, băiețelul, care locuiește împreună cu părinții și cei trei frați ai săi, într-o casă închiriată, în Poarta Albă, mai are nevoie de intervenții chirurgicale și multă recuperare medicală pentru a putea merge normal.


Vă așteptăm cu donații sau cu informații pentru a putea legătura direct cu familia Cristea, la redacția Cuget Liber, pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 5, Constanța, tel. 0241/58.21.10.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3411 secunde