Proprietarii de terenuri care conțin ambrozie, amendați drastic!

262
Proprietarii de terenuri care conțin ambrozie, amendați drastic! - amenzi-ambrozie-1694094442.jpg

Articole recomandate

Sute de mii de români sunt afectaţi, în mod constant, de ambrozie, iar autorităţile tot încearcă să găsească o soluţie reală pentru rezolvarea problemei.

Este important de menționat că legislaţia în vigoare arată că persoanele care deţin terenuri pe care creşte ambrozie sau au în administrare drumuri ori terenuri pe care creşte ambrozie trebuie să întreprindă demersurile necesare pentru eradicarea ei. Indiferent de acest lucru şi în ciuda amenzilor usturătoare, în România încă mai există multe zone unde creşterea ambroziei este scăpată de sub control.

În principiu, când vine vorba despre astfel de cazuri, de proprietari sau administratori de terenuri care nu elimină ambrozia de pe ele, cuantumul amenzilor poate să difere. Este vorba despre amenzi cuprinse între 1.000 şi 5.000 de lei, pentru persoane fizice, şi între 10.000 şi 20.000 lei, pentru persoane juridice. Totuşi, în unele situații amenzile pot deveni şi mai mari. Este vorba mai ales de cazuri în care persoanele implicate şi-au asumat anumite măsuri, pentru combaterea ambroziei, şi nu le-au respectat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3921 secunde