Două românce, printre cele mai spectaculoase apariții de la Festivalul de la Veneția

176

Articole de la același autor

Ediția a 80-a a Festivalului de Film de la Veneția a adunat celebrități din lumea cinematografică și cea mondenă.


Ca în fiecare an, celebritățile au defilat pe covorul roșu, iar câteva dintre apariții au fost ieșite din comun.


Una dintre aceste apariții este a actriței Mădălina Ghenea, partenera jucătorului de tenis Grigor Dimitrov. Românca a “strălucit” într-o ținută albă.


O altă prezență care a atras atenția este a Georginei Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, care a ales o rochie lungă, cu trenă, roșie.


Românca măritată cu un miliardar cu 46 de ani mai mare a purtat un accesoriu unic la Veneția, care costă cât 10 apartamente din București.


Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, unul dintre proprietarii Ferrari care are o avere de aproximativ 6,5 miliarde de euro, a atras atenția la Festivalul de Film de la Veneția.


Romina Gingașu a avut o apariție spectaculoasă pe covorul roșu, cu rochie și pantofi de aceeași culoare, dar și bijuterii care costă o avere, potrivit cancan.ro Ce a atras cel mai mult atenția a fost colierul purtat de Romina Gingașu. Potste un colier creat de Roberto Coin și costă nu mai puțin de un milion de euro. Prețul imens este dat de pietrele prețioase pe care le are. Colierul este făcut din diamante și rubine. Bijuteria purtată de Romina Gingașu este unicat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4105 secunde