Protest spontan la Ministerul Sănătăţii. Angajaţii instituţiei susţin că sunt discriminaţi

364
Protest spontan la Ministerul Sănătăţii. Angajaţii instituţiei susţin că sunt discriminaţi - ministerulsanatatii-1700065600.jpg

Articole de la același autor

Câteva zeci de angajați ai Ministerului Sănătății au declanşat azi un protest spontan pe care l-au transmis în direct pe pagina de Facebook a instituţiei. Oamenii solicită majorarea salariilor. Clipul a fost şters între timp.


Oamenii susţin că angajaţii Ministerului Sănătăţii sunt discriminaţi în privinţa veniturilor salariale, în raport cu cei de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.
Aceştia afişează mesaje precum "MS, ultimii din sistem", "Eliminarea diferenţelor salariale pentru aceeaşi funcţie", "Discriminarea angajaţilor MS faţă de cei de la CNAS".


De asemenea, protestatarii scandează "Discriminare", "CNAS a întrecut MS", "Domn profesor nu uita, noi suntem echipa ta", "CNAS nu poate fără MS".


Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege prin care se majorează veniturile personalului de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.
Potrivit noilor prevederi, salariul şi celelalte drepturi ale personalului CNAS şi al caselor de asigurări se vor stabili "la nivelul maxim de salarizare aflat în plată aferent funcţiilor din cadrul aparatului de lucru al Guvernului".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5714 secunde