RADET, apel către constănțeni: "Plătiți facturile!"

612
3
RADET, apel către constănțeni:

Articole de la același autor

Conducerea Regiei Autonome de Distribuire a Energiei Termice (RADET) Constanța face apel la populație să depună eforturile necesare pentru a-și achita către asociația de proprietari din care fac parte contravaloarea consumului de energie termică.

"Rugăm totodată conducerile asociațiilor să depună încasările la casieriile RADET situate pe strada Badea Cârțan nr.14 A, strada Nicolae Bălcescu nr. 14, strada Cutezători nr. 13 (cartier Inel II), la Punctul Termic 130. Programul de funcționare la casierii este de luni până vineri, între orele 8.00-12.00 și 12.30-16.30", a declarat directorul RADET, Liviu Popa.

Aceasta a mai spus că, în data de 2 decembrie, casieriile RADET vor avea program normal. De precizat că doar în zilele de sărbători legale, cât și în zilele de sâmbătă și duminică, casieriile sunt închise.

Pentru valori mai mari de 5.000 lei ale unei facturi, locatarii pot achita prin intermediul băncii.

"Facem precizarea că primăria depune eforturi și achită în avans subvenția la căldură acordată locuitorilor municipiului Constanța. Este necesar ca și dumneavoastră să vă achitați în termen obligațiile de plată către noi, pentru asigurarea fondurilor necesare achitării utilităților CET Palas spre a produce energia termică în regim continuu", au mai spus reprezentanții RADET. 

Comentează știrea

M
25 noiembrie 2016
MM

Nu ati dat faliment?Nu ca primaria s-a imprumutat sa va salveze pe voi si orasul sa moara.A,si ca sa mai aiba si ei ce baga in buzunar de sarbatori.

locuitor
25 noiembrie 2016
transport in comun

Cand are sa fie introdus autobuz pe strada LILIACULUI ? ASTEPTAM ! Primaria si RATC-UL , ca si cand, nu ne aud, voturile vin de la oameni, nu de la pietre, asa vom proceda si noi, alegatorii, in consecintza, daca nu va pasă.... ?!

anonim
25 noiembrie 2016
DE ALE URBEI !

DE CE RADET, NU INTRODUCE CA SI ENEL, TELECITIREA, ADICA TRANSMITEREA INDEXULUI REPARTITOARELOR, PRIN INTERMEDIUL UNUI NUMAR DE TELEFON GRATUIT, CA SA NUMAI PLATIM PE ACEI FUNCTZIONARI, PE CARE FUNCTZIONARI II PLATIM DESTUL DE BINE SI ASTA NU-I ATAT, DAR COSTURILE INCALZIRII, ZIS SUBVENTZIONATA DE PRIMARIE, LA PLATA INTRETZINERII, NE AJUNGE FFFFFF MULT, TOTUL ESTE DOAR O FALSA / ILUZIE COMPENSARE, CA ALTE ADAOSURI DETERMINA INCARCAREA FACTURILOR SI LUMEA, NE INVIDIAZA, CA PLATIM PUTZIN ! CUM, DOAMNE, IN TIMPUL REGIMULUI ASA ZIS DE TRISTA AMINTIRE, ADUCA IN COMUNISM, PLATEAM MULT MAI PUTZIN PENTRU INCALZIRE SI AVEAM CALDURA NON STOP IN CASE SI APARTAMENTE ?! ASTAZI, CU DEMOCRATZIA ASTA TURBATA AVEM : SALARIILE, PENSIILE SI VIATZA ATAT DE MIZERABILE ?! CEI CARE NE CODUC LA NIVEL CENTRAL SI LOCAL, NUMAI POT DE ATATA BOGATZIE / IMBOGATZIRE, GAFAIE SI NE CER FARA NERUSINARE CA SA PLATIM FACTURILE LA TIMPUL IMPUS, ADICA FFF REPEDE, CEL SATUL, CUM SA-L CREADA PE CEL FLAMAND ?! RUSSSSSSSINE, sa va fie, ca noi, oamenii din poporul asta obidit, v-am vota t / ales si statzi cocotzatzi acolo, unde va aflatzi si noi suferim de pe urma voastra, RUUUUUUSINE, sa va fie ?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6024 secunde