Dacă le este prea cald

RADET îi sfătuiește pe constănțeni să-și închidă calorifele

955
2
RADET îi sfătuiește pe constănțeni să-și închidă calorifele - 21d6c9b1539821f5afbd3d8ce5d96380-1365024952.jpg
Pentru a nu arunca gigacaloriile pe fereastră, reprezentanții RADET îi sfătuiesc pe constănțenii care nu mai doresc încălzire în apartamente pe timpul zilei sau în permanență să închidă total sau parțial robinetele montate pe calorifere sau pe cele de la branșament. 

"Pe tot parcursul sezonului de furnizare a energiei termice pentru încălzire se adaptează parametrii agentului termic în funcție de evoluția temperaturii exterioare, cât și de viteza vântului. În zilele în care temperaturile cresc se reglează parametrii corespunzător diagramei de reglaj coborând temperatura de furnizare atât de către CET (scade temperatura agentului primar) cât și de către distribuitorul RADET care alocă energia pentru prepararea apei calde de consum în detrimentul furnizării încălzirii. Odată cu venirea nopții, temperatura exterioară scade și este necesară furnizarea încălzirii la parametrii impuși de diagrama de reglaj", precizează directorul de producție al RADET Constanța, ing. Liviu Popa. 

Potrivit acestuia, "consumatorii de energie termică pot controla necesarul de încălzire cât și costurile cu aceasta prin închiderea totală sau parțială a robinetelor montate pe calorifere sau chiar cele de la branșament".

Comentează știrea

Un constantean
4 aprilie 2013
IMPOTENTA

Berbecul ala de la RADET,mai bine tacea,decat sa scoata, asemenea ineptii din gura.Mai este si inginer,pe deasupra.Mai mult ca sigur, nea Popa a facut facultatea la F.F.,si a absolvit-o cu nota 5(cinci).Cum poti sa le ceri unor amarati de pensionari,bolnavi, orbi,fara ajutor,sa inchita robinetii,in loc ca, cei de la RADET,in functie de temperatura de afara, sa "livreze" agentul termic ,in mod economic.De ce in mass-media,s-au laudat ca au modernizat P.T.? Magarul asta isi permite asemenea aberatii,deoarece,este sustinut de drogatul de Mazare...

Cpt
5 aprilie 2013
si unde nu sunt repartitoare???

Pai si unde nu sunt repartitoare??? Adica opresc eu si platesc ca bou pt vecinii care nu opresc??? Cine ar fi atat de imbecil? Ori se opreste de la intrarea in bloc ori deloc! ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3544 secunde