RADET oprește căldura. Facturile uriașe au speriat asociațiile de locatari

1694
7
RADET oprește căldura. Facturile uriașe au speriat asociațiile  de locatari - radetcentralagf5-1334241548.jpg
Imediat după Paște, RADET Constanța oprește furnizarea căldurii în apartamentele constănțenilor. Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice Con-stanța a decis ca, începând de marți, 17 aprilie 2012, ora 9,00, să oprească furnizarea încălzirii în municipiul Constanța. Decizia vine ca urmare a solicitărilor făcute de asociațiile de proprietari dar și a creșterii temperaturilor exterioare. În aceste condiții, începând cu data de 17 aprilie, RADET va furniza numai apă caldă de consum, în regim non-stop.

"Și, cum, odată cu îmbunătățirea vremii, proprietarii de apartamente se preocupă și de lucrările de reparații ale propriei instalații de termoficare, RADET le recomandă să apeleze numai la agenți economici autorizați în domeniu, care pot garanta calitatea lucrărilor. Atragem atenția că, în cazul înlocuirii instalațiilor interioare, executantul trebuie să respecte configurația proiectată și să respecte diametrul interior al țevilor conform fișei tehnice a imobilului", precizează purtătorul de cuvânt al RADET Constanța, Liliana Enache. 

Comentează știrea

relu
13 aprilie 2012
la anul pumnul in bot din start

Iarna asta a fost cea mai prolifica din istoria RADET-ului,cred ca primele si salariile au fost uriase in lipsa reactiei din partea populatiei si autoritatilor locale,iarna viitoare vor mari miza daca nu sint deranjati.Incepind cu toamna viitoare trebuiesc incepute campanii impotrva tilharilor astia impreuna cu primaria si cu participarea tuturor constantenilor,altfel e de rau.

V.
13 aprilie 2012
Am facut,impreuna cu zeci de vecini, sesizare pt 1o trecere de pietoni-e aprobata acum aproape 11 luni!!2, amendarea celor care fac custi ilegale de caini pe langa blocuri de vreo 4-5 lunisi altele...oricum absolut nimc nu s-a rezolvat;PRIMARIA ,INSPECTOR

Am facut,impreuna cu zeci de vecini, sesizare pt 1o trecere de pietoni-e aprobata acum aproape 11 luni!!2, amendarea celor care fac custi ilegale de caini pe langa blocuri de vreo 4-5 lunisi altele...oricum absolut nimc nu s-a rezolvat;PRIMARIA ,INSPECTORII SI ANGAJATII LOR NU FAC NIMIC..1, trecere de pietoni aprobata de 11-12 luni-si unii vecini au facut cerere de vreo 2-3- ani!2,aceleasi haite de caini in peninsula pe langa catedrala ortodoxa si catolica-de nu pot sa merg acolo fara frica;3, aceiasi caini pe langa toate blocurile din cartier desi ar fi trebuit distruse custile ilegale de caini si cei care au facut custi amendati -pt ca au semnat aproape 100 vecini de cartier!!ar mai fi si altelerdar la aceste probleme primaria nu a raspuns cu absolut nimic,nicio masura ,absolut nimic de 1 an de zile !!ASA CA NU VA MIRATI DRAGI CONSTANTENI, ACEASTA PRIMARIE SI ADMINISTRATIE NE SFIDEAZA TOTAL!

hmm
13 aprilie 2012
RADET

Permite-mi sa spun ca am o parere anume despre RADET si aceea ca in aceasta Regie se obisnuieste furtul grosolan de la utilizatorul casnic. Atat.

admirator
14 aprilie 2012
sigur ca se fura

CA IN CODRU; DE LA CETATEANUL SIMPLU... DAR CU "ACOPERIREA" PRIMARIEI SI INTERNELOR.......... NU ORICUM!

admirator
14 aprilie 2012
custile de maidanezi?

PAI, DACA NU DATI NIMIC, CE SA REZOLVE PRIMARIA? ONG-URILE PROMAIDANEZI COTIZEAZA DIN GREU... MAI ALES ACUM, IN CAMPANIE ELECTORALA... VEDETI CU CINE VOTATI, DACA VRETI SOLUTII REZONABILE PENTRU PROBLEMELE DVS. SI PE CINE CHEMATI LA VOT....

6. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Mihai
19 aprilie 2012
Foarte multi subventionati multumiti ca nu platesc tot!

Sincer?! Nu vor fi oameni majoritar nemultumiti atat timp cat se practica furtul din banii tuturor. Aceste preturi exagerat de mari si subventiile de care beneficiaza multi ii face sa taca din gura cand e vorba sa faca o petitie scrisa. Discutiile pe bloguri sau pe la coltul scarii nu vor scade preturile. Vor fi mariri cu inca 50 la suta din aceleasi cauze ca si pana acum. Subventionatii se vor inghesui sa voteze USL sa le dea din nou. Restul vor plati in totalitate. Asta e realitatea.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4007 secunde